1 januari a.k.a. last cheatday

Door Janine Tuinfort
Sporten, gezond(er) eten, vrijwilligerswerk, goed karma, werken aan jezelf.  2018 staat in het teken van jou.
Also known as goede voornemens. 1 januari, de dag na je wilde avond, wil je starten met je goede voornemens. Maar is 1 januari eigenlijk echt de dag dat je moet beginnen?  De 31e heb je waarschijnlijk een drukke planning.
Vroeg op, koken, bakken, laatste boodschappen, klaar maken voor de avond en dan vooral veel eten en feesten. Heb je in je drukke schema tijd gehad om nog even te genieten van je slechte gewoontes? Als je het slim aanpakt, start je het nieuwe jaar officieel op 2 januari. Dan start immers het echte reguliere leven weer voor velen.
Nieuwjaarsdag, is eigenlijk je laatste cheatday, de laatste dag dat je nog even kunt genieten van een paar laatste versnaperingen. Nieuwjaarsdag: de laatste dag dat je nog een keer mag genieten van een vette Big Mac, big french fries en een grote aardbeienmilkshake. De laatste dag voor je begint met intensief sporten, vrijwilligerswerk en gezond eten. De eerste dag van het jaar draait om jou en je bad habits. Er zijn toch nog 364 dagen om het recht te breien… Laatste klinkt wellicht wat drastisch en is ook met een knipoog. Cheaten op je goede voornemens mag wel eens right?
Adbox